Hvordan deaktiverer jeg meddelelser for visse samtaler eller som blokere visse kontakter i Google+ Hangouts

I omkring to uger google erstattet populære chat program Google Talk (Tal eller Gtalk) Med den nye Google Hangouts, Sidstnævnte for første gang at sætte på den samme side systemer Android si iOS browser Chrome og service gmailVed anvendelse af samme grænseflade for samtaler afholdt den computer eller mobil.

Google, Hangouts

Med ændringen chat program imidlertid ændret og indstillinger det (selvfølgelig), en af ​​de ulemper Hangouts brugere ikke er i stand til selv at sætte deres status som Invisible. Og den måde, hvorpå en person kan være blokeret også ændret. Google Hangouts er stadig en tilføjelse til den gamle Tal, Nemlig muligheden for brugerne at deaktivere meddelelser for visse samtaler (Hvis du ikke ønsker at blokere den person iført den samtale, men vil ikke have det til at genere os på bestemte tidspunkter af dagen).

Hvordan deaktiverer jeg meddelelser til en bestemt person eller personen blok Goolge Hangouts?

For Gmail eller Chrome (Anvendes Google+ Hangouts i browser Chrome skal installere Hangouts forlængelse de her.)

  • åbne en samtale med den person, for hvem du ønsker at Deaktiver meddelelser eller du ønsker at blokere og klik på Ikonet Indstillinger placeret i øverste højre hjørne af dialogen

hænge ud-settings

  • For at deaktivere underretninger, er det nok at fjerne markeringen underretninger
  • at blokere personen, skal du klikke på knappen ved siden af Block Person

hænge ud-settings2

  • Hvis du senere ønsker at låse personen, klik på pilen menu fra Hangouts og vælg Blokerede personerKlik derefter på Fjern blokering den rette person, du ønsker at låse

blokerede-folk

For Android

  • åbne HangoutsDerefter åbner samtale med den person, for hvem du ønsker at Deaktiver meddelelser eller du ønsker at blokere
  • Tryk Menu og vælg Mennesker og muligheder

folk-optioner

  • For at deaktivere meddelelser fjerne markeringen underretninger
  • at blokere personen, så tryk på Block x (hvor x er navnet på den person, du ønsker at blokere)

mennesker-settings

  • Hvis du senere ønsker at låse kontakten til åbne Hangouts trykke Menu og vælg Settings

hangouts-settings

  • giver tryk på Blokerede personerDerefter tryk på knappen giver Fjern blokering den rette person, du ønsker at låse

blokerede people2

Held og lykke!

STEALTH SETTINGS - Sådan deaktiveres meddelelser til specifikke samtaler eller blokere kontakter i Google+ Hangouts

Hvordan deaktiverer jeg meddelelser for visse samtaler eller som blokere visse kontakter i Google+ Hangouts

Om forfatteren

Stealth

Lidenskabelig over alt gadget og IT, jeg skriver med glæde om stealthsettings.com siden 2006, og jeg kan godt lide at opdage nye ting om computere og operativsystemer macOS, Linux, med dig, Windows, iOS og Android.

Efterlad en kommentar