Hvordan kan vi deaktivere stedsoplysninger fra billeder taget med din iPhone

de fleste brugere iPhoneHvornår Indstil enheden første brug, aktiveres og Location Service for Camera App. Det betyder, at hver gang du laver en fotografering cu standardprogram for KameraDet vil optage informationer om din (GPS EXIF ​​dato), Såsom længdegrad, up si højde (Information, at tredjeparter kan bruge til at finde ud af præcis placering hvor billedet blev taget).

placering-Informations

Hvis du ikke ønsker stedsoplysninger være tilgængelige i de billeder, du tager med iPhone leveret, skal du følge instruktionerne nedenfor for at deaktivere deres inddragelse i disse fotos.

Sådan deaktiveres Placering Services til Kamera App på iPhone?

  • åbne IndstillingerVælg derefter Privatliv menu

iPhone privatliv

  • giver tryk på Beliggenhed TjenesterDerefter identificeres Kamera af applikationer, der bruger listatea informationer om
  • pull skyderen næste Kamera fra højre mod venstre (dette bør blive grå i grøn) til deaktivere optagelsen af ​​lokaliseringsoplysninger i billeder gjorde den pågældende ansøgning

placering-services

Og klar. Fra nu af, med billeder Camera App fra iPhone du ikke længere indeholder oplysninger om, hvor de blev foretaget.

Bemærk: Denne tutorial er kun gyldig for standardprogrammet for iPhone-enhed kamera (ikke for tredjepartsprogrammer hentet fra din App Store).

STEALTH INDSTILLINGER - Sådan deaktiveres placering Informations fra dine iPhone fotos

Hvordan kan vi deaktivere stedsoplysninger fra billeder taget med din iPhone

Om forfatteren

stealth

Efterlad en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.