Hvordan kan vi genaktivere bekræftelsesdialogen, når vi sletter noget i Windows 8

brugere Windows 8 observeret sandsynligvis (hvis ikke nu kender grunden til at du forsvandt filer som derefter var i papirkurven) I modsætning til tidligere systemerI den nye Windows OS, microsoft handicappede bekræftelsesmeddelelse for slette filer. Hvis før bekræftelsesdialogen kunne finde nok brugere til at være noget irriterende (især når du er nødt til at slette filer i en række) vil helt sikkert savne dem, når de begynder at slette filer ved en fejltagelse, uden forebyggelse.

delete-bekræftelse-dialog

Sådan genaktiveres bekræftelsesdialogen for sletning af filer i Windows 8? Enkel.

  • højreklikke på ikonet papirkurven Desktop
  • Vælg Egenskaber viste menu

recycle-bin-egenskaber

  • i det åbne vindue, så tjek Display slet bekræftelsesdialogOg klik på OK

display-delete-bekræftelse-dialog

Og klar. Fra nu af, hver gang du sender en fil papirkurven (Bevidst eller ej) bekræftelse af sletningen vil blive vist.

STEALTH INDSTILLINGER - Sådan genaktiveres sletningsbekræftelsesdialogen i Windows 8

Hvordan kan vi genaktivere bekræftelsesdialogen, når vi sletter noget i Windows 8

Om forfatteren

Stealth

Lidenskabelig om alt, hvad der betyder gadget og IT, jeg er glad for at skrive på stealthsettings.com fra 2006 og jeg elsker at opdage nye ting om computere og macOS, Linux-operativsystemer, Windows, iOS og Android.

Efterlad en kommentar