Hvordan kan køre igen i OS X Indstillingsassistent til at geninstallere systemet uden

Hvis snteti bruger OS X og du ønsker at ændre brugernavn, der bruges Mac leveret eller kontrol systemet fungerer korrektDu kan gøre dette ved at tvinge systemet til gentag installationsguiden (Indstillingsassistent), Der normalt køres umiddelbart efter en (gen) installering af OS.

setupassistant

Sådan tvinges OS X til at køre installationsguiden igen uden at geninstallere styresystemet?

  • boot-funktion-system enkeltbruger (Kommando-linje) tinanad Presse Ctrl + S tastatur ved opstart
  • efter start i kommando-linje, Skriv kommandoen mount -uw /til mount systemet som læse / skrive (Som standard er det kun læse / kun)
  • Skriv derefter følgende kommandoer én ad gangen for at slette indstillinger Systemet udførte Løb indledende opsætningsguiden og slette bruger du ønsker at erstatte:
    • RM - R / Library / Preferences
    • rm - R / Brugere / brugernavn(Hvilket erstattet brugernavn Dit nuværende brugernavn)
    • RM /var/db/dslocal/nodes/Default/users/user-name.plist (Hvilket erstattet igen brugernavn med dit brugernavn; fx stealth.plist)
  • derefter slette filen oprettes OS X Efter at have kørt guiden Installation ved hjælp af kommandoen rm / var / db / .AppleSetupDone

Når du har indtastet disse kommandoer, reboot (Brug kommandoen genstarte), Og du vil bemærke, at Mac du vil boote normalt (hvis du havde problemer før start), men efter opstart det vil køre installationsguiden igen. Held og lykke!

STEALTH INDSTILLINGER - Sådan at re-run Setup Assistant i OS X uden at geninstallere systemet

Hvordan kan køre igen i OS X Indstillingsassistent til at geninstallere systemet uden

Om forfatteren

stealth

Efterlad en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.