Hvordan kan vi slette synkroniserede data fra Cloud i Windows 8.1

Med lanceringen Windows 8, microsoft introducerede evne systemet til synkronisere personlige indstillinger brugere (frygt si baggrunde for Start Screen, desktop si Lås skærm, gemte adgangskoder, sprog Vælg din favorit-system Historie de online navigation si Favorit sites eller indstillinger for applikationer) Mellem Pc'er de anvendes af SkyDrive. Selv om dette funktion er anvendelig til det meste af tiden, som når brugerne ejer mere Pc'er og ønsker at synkronisere Systemindstillinger mellem dem, eller ikke ønsker at miste disse indstillinger efter Nulstil PC, Der er tilfælde, hvor synkronisere personlige indstillinger kan være gener (for eksempel, når du ønsker det nulstille dem, men umiddelbart efter tilslutning til Microsoft-kontoIndstillingerne tidligere har synkroniseret skyen synkroniseres med din pc igen).

Heldigvis for sådanne lejligheder, microsoft indstille brugeradgang til en websted hvorigennem de kan slette cloud-systemer tilpassede indstillinger.

Sådan slettes dine personlige skyindstillinger i Windows 8.1?

Hvis du vil, og fjerne personlige indstillinger af systemet Dit operativsystem Windows 8.1 fra SkyDrive, Besøg følgende side:

http://skydrive.live.com/win8personalsettingsprivacy

Du vil blive mødt af en skærmen for, hvad du skal gøre, før du sletter persondata i skyen, og knap Fjern sletter disse data.

delete-indstillinger-from-SkyDrive

Inden du trykker på knappen Fjern, Vær sikker på at deaktivere synkroniseret med SkyDrive alle pc'er Windows 8 si Windows 8.1 er forbundet til Din konto Microsoft (På denne måde vil systemindstillinger ikke synkroniseres efter sletning af skyen). Hvis du vil deaktivere synkronisering, skal du følge instruktionerne nedenfor (til stede på den side, hvor du kan slette dine brugerdefinerede indstillinger i skyen)

  • åben menu Charms, Klik på Indstillinger derefter Skift pc-indstillingerne
  • Vælg SkyDrive, Klik på SynkroniseringsindstillingerDerefter deaktivere indstillingen Synkroniser dine indstillinger på denne pc

8.1-windows-sync-indstillinger-SkyDrive

  • gentage trin og andre Pc'er tilsluttet din Microsoft

Hvis du On på en eller flere pc'er tilsluttet til din Microsoft og Funktionen til sikkerhedskopiering al SystemindstillingerDu er nødt til og slette disse backups besøger denne side (Device indstillinger):

https://skydrive.live.com/Options/DeviceBackups

til slette backups har sat, Klik på knappen Slette findes ved siden af ​​hver backup noteret på siden.

slette-backed-up indstillinger

Bemærk: Gyldig for Windows 8.

STEALTH INDSTILLINGER - Sådan slettes synkroniserede personlige data fra skyen i Windows 8.1

Hvordan kan vi slette synkroniserede data fra Cloud i Windows 8.1

Om forfatteren

stealth

Efterlad en kommentar