Sådan slettes autofuldførelse i Internet Explorer

Når du søger på søgemaskiner in Internet Explorer eller ved åbning af diverse websider skrive deres adresse i adresselinje browser eller ved indførelsen Brugere si adgangskoder for vores login diverse online-konti, Funktionen Autofuldførelse tilgængelig i IE Gem data indsat i browser. Så hvis vi senere ønsker at få adgang til disse oplysninger igen, vil de være automatisk udfyldt fra Autofuldførelse.

Internet Explorer-browseren Funktionen giver brugerne mulighed for effektivt at styre den Autofuldførelse afhængigt af dine præferencer, kan de vælge, hvilke oplysninger, der skal Gemt funktion i historie, eller endog Fjern alle historie gemt herom. Hvis du ønsker at Fjern fuldstændigt AutoComplete-historikken fra Internet Explorer (Sandsynligvis fordi privatliv), Du kan gøre dette meget simpelt ved at følge vejledningen nedenfor.

Hvor delete autofuldførelse i Internet Explorer?

  • åben browser Internet Explorer og klik på Ikonet Indstillinger vises i øverste højre hjørne af sin
  • viste menu vælge Internet Options

internet-options-dvs.

  • åbent vindue Klik på fanen TilfredsSå sektion Autofuldførelse DTI klikke på knappen Indstillinger

Autofuldførelse-settings-dvs.

  • Du kan enten angive hvilke oplysninger du vil Autofuldførelse gemme i historien (markere eller fjerne markeringen muligheder vises) eller kan helt slette historie reddet fra denne funktion ved at klikke på IE Slet autofuldførelse

delete-autofuldførelse-historie-ie

Og klar. På denne måde kan du ændre, hvilke oplysninger du ønsker at blive reddet af funktionen Autofuldførelse in Internet ExplorerEller du kan slette hele historien af ​​denne funktion til at beskytte dit privatliv.

STEALTH INDSTILLINGER - Sådan slettes autofuldførelse i Internet Explorer

Sådan slettes autofuldførelse i Internet Explorer

Om forfatteren

stealth

Efterlad en kommentar