NULSTILL ADOBE PHOTOSHOP SÆTNINGERNE DEFAULT

Uden tvivl er førende, når det kommer til Graphic Processing si foto. For en ny bruger begynder at opdage Adobe Photoshop, Ændre programmets præferencer og indstillinger er normalt. Som det er normal og ikke længere ved, hvordan sandsynligvis vende tilbage til standardindstillingerne og præferencer (dem i Setup) oplevede efter ansøgning.

Den gode nyhed er, at der for begge ældre versioner af Adobe Photoshop (CS, CS2, CS2) og Adobe Photoshop CS 5.1 er der mulighed for at nulstille programmets præferencer og indstillinger og vende tilbage til default. Eksisterende på tidspunktet for installation af applikationen.

Hvordan kan vi nulstille Adobe Photoshop (gyldig til version) Windows)

1. Hold pressen Ctrl+ Alt +Shift.

2. Tager de tre nøgler pressede vi klikker på genvejEller Photoshop ikonet for at åbne. Det foretrækkes at ddeschidem anvendelse af > Alle programmer.

3. Når vi har klikket for at åbne applikationen, vises en dialogboks, der spørger, om vi vil slette filen "Adobe Photoshop Settings".

Nulstil Photoshop Settings

4. Klik på "Ja”For at nulstille Photoshop-indstillinger.

Bemærk, at hvis du har børsteCE, gradienter, stilarter og / eller aktioner indlæst i programmet, vil de ikke blive påvirket af denne nulstilling.

Fremgangsmåden testet på cu Adobe Photoshop CS5.1 64-bit.

- Nulstil Adobe Photoshop-indstillinger og Settings.

Stifter og redaktør Stealth Settings, fra 2006 til i dag. Erfaring med Linux-operativsystemer (især CentOS), Mac OS X, Windows XP> Windows 10 og WordPress (CMS).

Efterlad en kommentar