"Nulstil This PC"I Windows 10 si Windows 11 - Fejl ved sletning af OneDrive-data

For ældre versioner af Windows, helt at slette operativsystemet ved at formatere og geninstallere operativsystemet fra bunden var den eneste måde en pc kunne "nulstilles".
med Windows 10, Microsoft har introduceret "Nulstil This PC“. En perfekt mulighed, når vi vil vi sletter absolut alle data på en pc og få det vi bringer det til den oprindelige tilstand hvilket var umiddelbart efter installationen af ​​operativsystemet. Ingen installerede programmer og ingen personlige filer. Teoretisk set skal alt dette slettes, når vi vælger det vi nulstiller helt operativsystemet Windows. Nulstil Windows PC.

Vi bruger ofte pc-nulstillingsindstillingen, når det ligner noget det virker ikke normalt længere eller jeg gjorde nogle systemændringer som vi ikke længere ved hvordan vi bringer det til den oprindelige tilstand.
"Nulstil This PC”Er en mulighed også brugt, når vi vil tilbyde den bærbare/pc til en anden, eller vi vil sælge den. Det er stadig et problem. Ifølge Microsofts officielle "Kendte problemer i Windows 10 si Windows 11". mulighed "Nulstil This PC” sletter slet ikke eller delvist de data, der er gemt i OneDrive. Så den nye ejer, som pc'en eller den bærbare computer når frem til, kunne få adgang til den tidligere ejers data. Hvilket bestemt ikke er ønskeligt.

Hvordan nulstiller vi en pc eller bærbar, som vi ønsker at sælge eller give til en anden?

Sikkerhedskopieringsprocessen er enkel, men før du gør det, skal du sørge for, at alle de personlige data, du stadig har brug for, er blevet gemt på et eksternt lagerdrev eller cloud-tjeneste (OneDrive, DropBox, iCloud..).

Går vi lidt tilbage til ovenstående problemstilling, inden opholdet er det meget tilrådeligt at Afbryd forbindelsen til din OneDrive-konto fra Windows, og så Slet manuelt filer, der er blevet downloadet lokalt. Sidstnævnte er dem, som fejlen findes i mange versioner af Windows 10 si Windows 11, slet dem ikke ved at vælge "Nulstil This PC".

Efter at have afbrudt kontoen OneDrive og de lokale filer er blevet slettet, går vi til Windows Settings til indstillingen "Nulstil". This PC". Vi finder dette i menuen: "System”→“Recovery”→“Nulstil this PC"(Under bedring options).

Nulstil This PC
Nulstil This PC

På "Nulstil this PC"Vi har to muligheder:

  1. Behold min files - mulighed for at slette applikationer og indstillinger Windows, men uden at slette personlige filer.
  2. Fjern alt - slet alle indstillinger, applikationer og personlige filer.
Nulstil PC Options

Hvis du er i scenariet, hvor du vil give din pc til en anden eller sælge den, anbefales den anden mulighed.

Følg trinene for at nulstille din pc fuldstændigt ved at slette dine personlige indstillinger, programmer og filer.

Berørt af dette problem, som forhindrer sletning af lokalt downloadede OneDrive personlige filer, er versioner Windows 10 20:2 Windows 10 21:2 Windows 10 21:1 Windows 11 21H2 og Windows 11 21H2.

Hvordan man » Windows Hvordan » "Nulstil This PC"I Windows 10 si Windows 11 - Fejl ved sletning af OneDrive-data

Lidenskabelig med teknologi, jeg kan godt lide at teste og skrive tutorials om operativsystemer macOS, Linux, Windows, om WordPress, WooCommerce og konfigurer LEMP webservere (Linux, NGINX, MySQL og PHP). jeg skriver videre StealthSettings.com siden 2006, og et par år senere begyndte jeg at skrive på iHowTo.Tips tutorials og nyheder om enheder i økosystemet Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods og tilbehør.

Efterlad en kommentar