Som adminslet adgangskoder gemt i Google Chrome - Slet, rediger, se

I den næste tutorial vil vi se hvordan adminIstra adgangskoder gemt i Google Chrome. Sådan sletter du alle gemte adgangskoder, hvordan du deaktiverer din personlige Google-konto i Chrome, og hvordan vi kan se gemte adgangskoder i Chrome.

At gemme adgangskoder i browseren er den enkleste metode til autentificering, når vi går ind i onlinebutikker, fora, websteder til betaling af forbrugsregninger eller andre webapplikationer, hvor vi skal autentificere med brugernavn og adgangskode. Næsten alle browsere kommer med Password Manager integreret, og Google Chrome er ingen undtagelse.

I Google Chrome kan vi have to grundlæggende scenarier, når det kommer til gemte browseradgangskoder.

Som adminvi gemmer adgangskoder gemt i Google Chrome, når vi har en Google-konto synkroniseret i browseren

Google giver os mulighed for at synkronisere alle vigtige web-browsing-funktioner i Chrome. Fra søgehistorik, bogmærker, udvidelser, temaer til adgangskoder.

Til vi ser adgangskoderne gemt i Chrome når vi har en Google-konto synkroniseret i browseren, går vi til ikonet øverst til højre, og klikker derefter på “Sync is on”.

Som adminvi gemmer adgangskoder gemt i Google Chrome
Chrome-synkronisering

På siden med synkroniseringsindstillinger har vi mulighed for at se og til adminvi sletter det, der præcist er synkroniseret i Chrome. Eller stop med at synkronisere og slet alle gemte adgangskoder, bogmærker, udvidelser, browserhistorik og mere.

I "Administrer, hvad du synkroniserer"Vi ser, hvilke data der er synkroniseret i Chrome.

Administrer, hvad du synkroniserer
Administrer, hvad du synkroniserer

Fra listen kan vi vælge at synkronisere alle data, indstillinger og temaer, eller vi kan vælge fortrinsvis.

Administrer, hvad du synkroniserer
Administrer, hvad du synkroniserer

I venstre sidebjælke, kl Autofill vi kan se adgangskoder gemt i Chrome, slette dem eller ændre dem.

Autofyld adgangskoder
Autofyld adgangskoder

I "PasswordsListen over konti med adgangskoder (legitimationsoplysninger) gemt i Google Chrome vises. Eventuelle ændringer af denne adgangskodeliste vil blive foretaget automatisk på alle enheder, hvor du har din Google-konto synkroniseret med Chrome.

Chrome-gemte adgangskoder
Chrome-gemte adgangskoder

Med et enkelt klik på "øje"-tegnet kan vi se den gemte adgangskode, og på menuen med de tre punkter lodret har vi mulighed for at kopiereVar redigere eller vi sletter et gemt ord.

Administrer gemt adgangskode i Chrome
Administrer gemt adgangskode i Chrome

Hvordan kan vi adminRegistrer adgangskoder gemt i Google Chrome online

Hvis vi er i ovenstående scenarie, hvor din Chrome-browser er synkroniseret med din Google-konto, kan websteds- og applikationsadgangskoder være det adminstratificeret og fra Google Password Manager. Bare klik på pilen ved siden af ​​det websted, som vi vil ændre for at slette adgangskoden.

Google Password Manager
Google Password Manager

Adgangskodeadministratorændringer vil forekomme på alle enheder, hvor Google-kontoen er synkroniseret.

Sådan sletter du alle adgangskoder, browserhistorik, bogmærker og præferencer i Google Chrome

Hvis vi er i det scenarie, hvor andre mennesker har adgang til vores computer, og vi ikke ønsker, at de skal have adgang til vores fortrolige data gemt i Chrome, så kan vi stoppe synkroniseringen og slette absolut alle gemte data, der tilhører vores Google-konto. Disse vil fortsat være tilgængelige både online og på andre enheder, hvor vi har en synkroniseret Google-konto. De vil kun blive slettet lokalt.

Det første trin er at gå til synkroniseringsindstillingerne (første billede i artiklen), og klik derefter på "Sluk".

Stop synkronisering med Google Chrome
Stop synkronisering med Google Chrome

Marker indstillingen "Ryd bogmærker, historik, adgangskoder og mere fra denne enhed", Klik derefter på" Sluk ".

Slå synkronisering og tilpasning fra
Slå synkronisering og tilpasning fra

På denne måde sletter vi absolut alle data om vores web-browsing.

Som adminvi gemmer adgangskoder, der er gemt i Google Chrome, når vi ikke har en Google-konto synkroniseret i browseren

Adgangskoder, browserhistorik, bogmærker, cookies og andre browserelementer kan gemmes i Google Chrome, selvom det ikke er synkroniseret med en Google-konto. Ulemperne ved ude af synkronisering af Chrome er mange. Du vil ikke være i stand til at få adgang til adgangskoder gemt i den asynkrone browser fra en anden enhed, og heller ikke din browserhistorik, bogmærker, udvidelser, temaer eller andre præferencer.

Når vi autentificerer på et websted, har vi mulighed for at gemme legitimationsoplysninger i browseren. Webadresse, brugernavn og adgangskode.

Gem adgangskode i Google Chrome
Gem adgangskode i Google Chrome

Når adgangskoden er gemt, kan den ses, slettes eller redigeres fra “Settings” → “Autofill” → “Passwords” (chrome://settings/passwords).

gemte adgangskoder
gemte adgangskoder

Jeg ved ikke, hvordan det er Windows, men på Mac, efter at have klikket på "øje"-tegnet eller redigeret adgangskoder, skal systembrugerens adgangskode indtastes. Adgangskoder kan ikke tilgås uden denne adgangskode. En ret god beskyttelsesforanstaltning, i det scenarie, hvor en anden ville komme til os på pc'en og i et øjebliks uopmærksomhed kunne prøve at se de gemte adgangskoder.

Lidenskabelig med teknologi, jeg kan godt lide at teste og skrive tutorials om operativsystemer macOS, Linux, Windows, om WordPress, WooCommerce og konfigurer LEMP-webservere (Linux, NGINX, MySQL og PHP). jeg skriver videre StealthSettings.com siden 2006, og et par år senere begyndte jeg at skrive på iHowTo.Tips tutorials og nyheder om enheder i økosystemet Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods og tilbehør.

Efterlad en kommentar